O nama
Naša priča

O našem uredu

Zajednički odvjetnički ured Anton Sučić i Martina Feketić Sučić osnovan je 2011. godine sa sjedištem u centru Zagreba i od tada pruža sveobuhvatnu, profesionalnu i učinkovitu pravnu uslugu na svim pravnim područjima.

Zastupajući naše klijente na svim razinama pravnog sustava, naš se ured afirmirao kao pouzdan, stručan i stabilan partner, usredotočen na razvoj dugotrajnog odnosa povjerenja i suradnje.

Glavni cilj ureda je pružiti kvalitetnu uslugu našim klijentima uz potpuno uvažavanje njihovih poslovnih ili osobnih problema te ponuditi najbolje moguće rješenje u najkraćem roku uz istovremeno razumijevanje njihovih interesa i poštivanje zakonodavnih okvira, a sve uz primjenu najviših etičkih i stručnih standarda.

Ured pruža cjelovitu pravnu uslugu na cijelom području Republike Hrvatske i u tu svrhu ostvarujemo posebnu suradnju s Odvjetničkim uredom Mario Žaja i Nedeljka Lazić iz Splita i odvjetničkim uredom Hrvoje Tokić iz Dubrovnika.

O no što nas čini različitim od ostalih jest jednostavnost, neposrednost i stalno pomicanje vlastitih granica.

Naši odvjetnici imaju najviše profesionalne kvalifikacije i dugogodišnje iskustvo u svojim pravnim područjima, ali su i nadalje u potpunosti predani konstantnom usavršavanju i proširivanju svojih stručnih mogućnosti i vidika.

  • +385 1 483 90 48
  • info@sucic-feketic.hr
  • Petrinjska 29
    10 000 Zagreb